Σπύρος Λούτσος

Προσφέρω τις υπηρεσίες μου ως ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής στους δυο επαγγελματικούς χώρους που διατηρώ στην Αθήνα και στη Χαλκίδα. Το 2005 ίδρυσα με άλλους συναδέρφους ομαδικούς αναλυτές τον Ελληνικό Οργανισμό Ψυχοθεραπείας και Παιδείας στην Ομαδική Ανάλυση (HOPE in GA), στον οποίο εξακολουθώ να δραστηριοποιούμαι ως εκπαιδευτής, ως μέλος της εκπαιδευτικής επιτροπής, διευθυντής των σεμιναρίων και σταθερός εκπρόσωπος του Οργανισμού στο EGATIN.
 - Σπύρος Λούτσος
Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης και του τμήματος Φιλοσοφίας – Παιδαγωγικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον, έχω master στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, UK. Έχω ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία στη μέθοδο της Ομαδικής Ανάλυσης.

Στη διάρκεια της πορείας μου παρακολούθησα πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια, συνέδρια και ημερίδες, ενώ εργάστηκα είτε με μερική απασχόληση, είτε εθελοντικά σε διάφορους επαγγελματικούς χώρους. Παρακάτω παρουσιάζεται πιο αναλυτικά η διαδρομή σε όλα τα πεδία που έχω ασχοληθεί: τόσο στην ψυχοθεραπεία όσο στην εκπαίδευση.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ